Meille on tullut takatalvi Välillä oli tosi lämmintä…

Meille on tullut takatalvi. Välillä oli tosi lämmintä, mittari kävi kahdessakymmenessä asteessa ja ylikin. Nyt on märkää ja ankeaa, asteita tällä hetkellä 5.6. Liikenteen ääni kuuluu voimakkaampana autojen viistäessä vetistä asfalttia. Lämpöpatterit on taas täytynyt ottaa käyttöön. Surkeaa.

Tuuli tuo
mereltä suolaisia pärskeitä,
yksinäisyydessä
kirjoitettuja rivejä,
varomatonta puhetta,
kaikki sanottu.

About Markus Jaaskelainen

Markus Jaaskelainen is a professional photographer specialising in corporate photography with a strong ability and passion in all areas, including portraits, architectural, events, products and stock photography. Since 2012, Markus has worked in his own company on numerous client projects. Markus' focus is on achieving the best results creatively while ensuring the customers needs are met every time.

One comment

  1. Nimetön

    Takatalvi on aina ikävää. Mielellään eläisi keväässä ja kesässä koko ajan, kun vähän on saanut lämpöä maistaa. Elämähän ei kuitenkaan mene niin.
    Toivottavasti kuitenkin tämä takatalvi on vain lyhyt takaisku. Toivottavasti aurinko taas paistaa ja lämmittää kotinne ja teidät. Outoa kuitenkin on, että vaikka kuinka olisi talveen kyllästynyt, kesän kuumuudessa riittää valittamista. Mennyt unohtuu ja tämä hetki ei tunnu hyvältä. Piristy ja ajattele positiivisesti, vaikka joutuisit hyppimään lämpimiksesi. Ü
    T. Äiti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: