Selkäkipu jatkuu edelleen En saanut viime yönä nukuttua…

Selkäkipu jatkuu edelleen. En saanut viime yönä nukuttua kovin paljon. Ainut paikka jossa kipu ei vaivaa on kylvyssä, jossa lojuin yöllä jonkin aikaa, ja tänään taas. Gina hieroi ennen nukkumaanmenoa. Tein myös joogaa ja löysin netistä venytyksen, joka sattuu tismalleen oikeaan paikkaan. Siis sattuu, kummassakin merkityksessä. Sain myös selville, että kipeä lihas on englanniksi nimeltään Rhomboid Major tai Minor. Jos tiedät mikä lihaksen nimi on suomeksi, laita kommenttia. Se on lihas, joka kulkee selkärangasta vinosti alaspäin lapaluun alle. Lisää tietoa täältä: http://en.wikipedia.org/wiki/Rhomboid_major_muscle.

Niin, se venytys, joka auttaa. Makaa lattialla selälläsi. Käännä vartaloa kipeän olkapään yli niin, että paino on kipeällä olkapäällä. Etsi asento, jossa venytys tuntuu oikeassa kohdassa.

About Markus

Markus Jääskeläinen is a Finnish writer and photographer living in the Blue Mountains of Australia with his two dogs and a cat.

One comment

  1. Selkäkipu on jotain sanoinkuvaamaattoman kamalaa. Minä olin yli kuukauden petilevossa, koska en pystynyt liikkumaan. Otin kotihoito a Oulusta ja sainkin erittäin mukavan kotihengettären joka oli myös seurana – kun tuntui että seinät kaatuu päälle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: