Parempaa

Success is going from failure to failure without a loss of enthusiam.

– Winston Churchill

Työttömyys on raskaimpia ja kuluttavimpia asioita, joka aikuista ihmistä voi kohdata. Jatkuva rahahuolien kanssa painiminen masentaa ja tekee pitkän päälle katkeraksi. Tuntuu ettei millään ole väliä eikä kukaan välitä. Edes Jumala.

Itse en ole kokenut täystyöttömyyttä pitkäaikaisesti. Erilaisia kirjoitus- ja muita hommia on ollut aina sen verran, että juuri ja juuri en ole tullut toimeen. Tai olen, mutta en ilman apua, itsenäisesti.

Mikä sekin on nöyryyttävää, tällä ja millä tahansa iällä.

Niin kauan kuin on elämää, on kuitenkin toivoa. Epätoivo on ymmärrettävä olotila, mutta sille ei saa antaa valtaa. Monet ihmiset välittävät, Jumala välittää. Mikä oli Jeesuksen ensimmäinen pyyntö Isä meidän -rukouksessa? Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme: anna meille työtä, jotta voimme elättää itsemme.

Jumala tietää. Sinun tehtäväsi on jatkaa, päivästä toiseen, riippumatta siitä miltä tuntuu.

Parempaa on tulossa.

*

Ginalle ja Markukselle parempaa oli tulossa heti tämän vuoden alkaijaisiksi. Menimme naimisiin 22. tammikuuta. Häät pidettiin Leuran kauniisti restauroidussa Anglikaanikirkossa. Vastaanotto oli omalla takapihallamme. Vieraita oli kuutisenkymmentä, joista kaksi Suomesta.

En ole vielä tottunut ajattelemaan itseäni ukkomiehenä, mutta totta se kai on, ellei kuvatodisteita ole väärennetty.

About Markus Jaaskelainen

Markus Jaaskelainen is a professional photographer specialising in corporate photography with a strong ability and passion in all areas, including portraits, architectural, events, products and stock photography. Since 2012, Markus has worked in his own company on numerous client projects. Markus' focus is on achieving the best results creatively while ensuring the customers needs are met every time.

8 comments

 1. Tommi Parkko

  Onneksi olkoon Markus avioitumisesta!

 2. Paljon onnea Markus. Onnea ja hyvää tahtoa avioliitossa aina tarvitaan. Mahtaisinkohan tuntea, kun ukkomiehenä tulisit kadulla vastaan, siviilisäädyn muutos kun on niin iso asia.

  Terv. Anita

 3. Kiitos onnitteluista Tommi ja Anita!

  Kaksi ja puoli viikkoa avioliittoa takana, aletaan juuri palautua häistä (tehtiin kaikki itse). Miksei kukaan kertonut että puolet honey moonista menee nukkumiseen?!

 4. tarja kaarina

  hei markus, iloitsen kanssanne ja puolestanne! onnea ja monia armorikkaita vuosia -uudelleen tätäkin kautta 🙂
  täällä meillä on -25 astetta pakkasta ja hieno aurinkoinen ilma lumisateisen alkuvuoden jälkeen.
  voikaa ihanasti!
  tk

 5. ginamtheresa

  Dearest,

  I like this post and I feel honoured that you announced our marriage. Thank you darling!

  I think it needn’t be sad or hard, or burdensome to pursue work every day and be battered by the failure of it – something I must believe also. The reason I think this is, is because of something you said to me tonight… you said that we should do the things we love to do, do what makes us happy and what we are good at. For me this is writing, reading the Bible, exploring words and their meanings, sharing pretty and hard moments with my girlfriends on facebook and setting new goals and new creative challenges. For you it will be different and the same. And, as you said, through these things, we will allow our worthiness to show.

  This, I agree, is the key.

  It is still a mystery to me, the sense of purpose and achievement coming together daily. One thing I do know is that becoming your wife gives me purpose and achievement, and together we can create this feeling daily.

  Enjoy my pink rose blog.

  Rakkaudella,
  Gina

 6. Kiitos onnitteluista, Tarja Kaarina. Voi sinäkin hyvin!

 7. Jari Tulokas

  Hei Markus!

  Tosi hieno kirjoitus. Keskustelin äitini kanssa puhelimessa ja selailin samalla kotisivujasi. Luin hänelle ääneen tekstisi ja me molemmat pidimme siitä todella paljon.

  Onnea myös minulta Teille molemmille avioitumisenne johdosta.

  T. JT

 8. Kiitos Jari! Oletko itse naimisissa?

Kommentointi on suljettu.

%d bloggers like this: