Uusi perheenjäsen

Marlo on kolme kuukautta vanha spoodle, puudelin ja cockerspanielin sekoitus. Hän lensi Sydneyyn Queenslandista Pet Jetin lemmikkilennolla, ja me kävimme hakemassa hänet lentokentältä.

Marlo otti meidät omakseen heti kättelyssä ja meillä on ollut tosi hauskaa yhdessä. Hän on leikkisä ja superenerginen mutta myös hyväkäytöksinen ja on oppinut sit-komennon jo tosi hyvin.

Marlon turkki on puudeli-isän peruja pehmeä kuin ihmishiukset. Hän on kova juoksemaan ja pomppimaan ja tykkää jäystää luuta, jonka Gina hänelle osti. Hänellä on vielä maitohampaat, joiden kunnossa pitämiseen luu on mainio apu.

Käytämme Marloa asioillaan takapihalla, vaikka pari lirausta on päässyt vahingossa kokolattiamatollekin. Havereja ei ole kuitenkaan sattunut monta, ja olemme pitäneet huolen siitä, että hän pääsee ulos jokaisen aterian jälkeen sekä unien ja leikkimisen päätteeksi.

Automatkoilla Marlo makaa minun jaloissani auton etuosassa ja nukkuu pää saappaani päällä. Kadulla kävelyäkin harjoittelimme Katoomban pääkadulla eräänä talvisen aurinkoisena iltapäivänä. Marlo oli hyvin katu-uskottava ja hurmasi ohikulkijat mennen tullen. Ihmisillä oli aikaa pysähtyä ihastelemaan meidän komeata poikaa eikä juttuseuraa puuttunut.

About Markus Jaaskelainen

Markus Jaaskelainen is a professional photographer specialising in corporate photography with a strong ability and passion in all areas, including portraits, architectural, events, products and stock photography. Since 2012, Markus has worked in his own company on numerous client projects. Markus' focus is on achieving the best results creatively while ensuring the customers needs are met every time.

One comment

  1. Mirja Jääskeläinen

    Onnittelut uuden ” perheen jäsenen johdosta”

Kommentointi on suljettu.

%d bloggers like this: