Uusi perheenjäsen

Marlo on kolme kuukautta vanha spoodle, puudelin ja cockerspanielin sekoitus. Hän lensi Sydneyyn Queenslandista Pet Jetin lemmikkilennolla, ja me kävimme hakemassa hänet lentokentältä.

Marlo otti meidät omakseen heti kättelyssä ja meillä on ollut tosi hauskaa yhdessä. Hän on leikkisä ja superenerginen mutta myös hyväkäytöksinen ja on oppinut sit-komennon jo tosi hyvin.

Marlon turkki on puudeli-isän peruja pehmeä kuin ihmishiukset. Hän on kova juoksemaan ja pomppimaan ja tykkää jäystää luuta, jonka Gina hänelle osti. Hänellä on vielä maitohampaat, joiden kunnossa pitämiseen luu on mainio apu.

Käytämme Marloa asioillaan takapihalla, vaikka pari lirausta on päässyt vahingossa kokolattiamatollekin. Havereja ei ole kuitenkaan sattunut monta, ja olemme pitäneet huolen siitä, että hän pääsee ulos jokaisen aterian jälkeen sekä unien ja leikkimisen päätteeksi.

Automatkoilla Marlo makaa minun jaloissani auton etuosassa ja nukkuu pää saappaani päällä. Kadulla kävelyäkin harjoittelimme Katoomban pääkadulla eräänä talvisen aurinkoisena iltapäivänä. Marlo oli hyvin katu-uskottava ja hurmasi ohikulkijat mennen tullen. Ihmisillä oli aikaa pysähtyä ihastelemaan meidän komeata poikaa eikä juttuseuraa puuttunut.

About Markus

Markus Jääskeläinen is a Finnish writer and photographer living in the Blue Mountains of Australia with his wife, their two dogs and a cat.

One comment

  1. Mirja Jääskeläinen

    Onnittelut uuden ” perheen jäsenen johdosta”

Kommentointi on suljettu.

%d bloggers like this: