Vaihtoehtoinen julkkisero

Entä jos uutiset olisivat myös TÄLLAISIA:

”Ero vaimosta on tosiasia. Olen ollut uskoton, tehnyt syntiä häntä vastaan”, kertoo syvästi uskonnollinen 52-vuotias näyttelijä-ohjaaja Mel Gibson. ”Havahduin liian myöhään. Kipu ja tuska olivat ehtineet kasvaa ylivoimaisiksi. En pystyisi pelastamaan suhdetta vaikka haluaisinkin.”

Gibson ei kuitenkaan aio alentua taistelemaan omaisuuden jaosta.

”Miljardin dollarin pesämunasta riittää loppuelämäksi puolitettunakin”, Gibson sanoo. ”Vaimoni on seisonut rinnallani kaikki nämä vuodet. Hän on synnyttänyt minulle seitsemän kaunista lasta. Hän on ansainnut tasan saman kuin minäkin. Sitä paitsi kuolema viimeistään tasaa myös omaisuudet.”

Näyttelijä ja näyttelijän vaimo

Näyttelijä ja näyttelijän vaimo

Näyttelijän vaimo Robyn Moore, entinen hammashoitaja Australian Adelaidesta, on surullinen ja vihainen miehensä uskottomuudesta. Hänkään ei silti halua puhua rahasta.

”Raha ei ole tässä tärkeintä”, hän tuhahtaa. ”Raha ei tuo takaisin 28-vuotista avioliittoa, eikä särkynyttä ystävyyttä.”

Seitsemän lapsen äiti huomauttaa eroprosessin olevan yksityisasia ja toivoo kohun asian ympärillä laantuvan nopeasti.

About Markus Jaaskelainen

Markus Jaaskelainen is a professional photographer specialising in corporate photography with a strong ability and passion in all areas, including portraits, architectural, events, products and stock photography. Since 2012, Markus has worked in his own company on numerous client projects. Markus' focus is on achieving the best results creatively while ensuring the customers needs are met every time.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: