Abide With Me

Pysy luonani, pian ilta saa… Pidän kovasti tästä virrestä. Muistan että sitä lauletaan suomeksikin, mutta en saa nimeä nyt päähäni. Tässä hymni kuitenkin Henry Francis Lyten kuolinvuoteellaan 1847 kirjoittamin alkuperäisin, suloisin sanoin.

About Markus Jaaskelainen

Markus Jaaskelainen is a professional photographer specialising in corporate photography with a strong ability and passion in all areas, including portraits, architectural, events, products and stock photography. Since 2012, Markus has worked in his own company on numerous client projects. Markus' focus is on achieving the best results creatively while ensuring the customers needs are met every time.

One comment

  1. mum

    Todella ihana virsihän se on, tuo Oi Herra luoksein jää, jo ilta on. Oli mukavaa saada se soimaan mielessä. Googlasin näin töissä, ja huomasin keskustelua tästä virrestä. Siihen oli kirjoitettu suomeksi ja englanniksi, ilmeisesti kaikki säkeistöt: Suomeksi 4 ja Englanniksi 8. Näin meiltä pihistetään. En tiedä onko se niin.
    Monen virren kohdalla mietin, voisinkohan pyytää, että tämä laulettaisiin hautajaisissani. Tämä voisi olla yksi hyvä sellainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: