Kritiikkiportti

Turun Sanomien kulttuuriosaston kirjallisuusvastaavalta Tuomo Karhulta tuli ilmoitus uudesta kritiikkisivustosta, Kritiikkiportista, joka kerää yhteen paikkaan suomalaisissa sanomalehdissä julkaistuja arvosteluja. Myös kirjallisuusarvosteluja. Kritiikkiportin osoite on Kritiikkiportti.fi

Tällaista sivustoa on Suomeen kaivattu. Maa on niin pieni ja monokulttuuri niin vahva, että kaikki mahdolliset äänet on saatava kuuluviin. Ja nyt ne on helppo löytää.

Projektille on rahoitus kolmeksi vuodeksi, mikä on tietysti naurettavan lyhyt aika. Miksi ei tehtäisi sivustosta itseään kannattava hankkimalla sille mainostajia? Kapitalismi on kirjailijankin etu.

About Markus Jaaskelainen

Markus Jaaskelainen is a professional photographer specialising in corporate photography with a strong ability and passion in all areas, including portraits, architectural, events, products and stock photography. Since 2012, Markus has worked in his own company on numerous client projects. Markus' focus is on achieving the best results creatively while ensuring the customers needs are met every time.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: