Runoheppa vie runoilijaa

Olen avannut uuden blogin osoitteessa www.runorodeo.wordpress.com. Julkaisen Runorodeon blogiosassa uusia runoja hiljalleen muhivasta kuudennesta runokokoelmastani.

runoheppa.JPG
Kuva: Runoheppa vie Markusta Sydneyssä alkuvuodesta 2006

Tulevalla kokoelmalla ei ole vielä nimeä eikä syntymäpäiväkään ole tiedossa. Pistän runorodeoon salaisella kaavalla valittuja tekstejä kolme vuotta valmisteilla olleesta kokoelmastani. Runot muuttuvat vielä matkan varrella, ja päivitän muutoksia myös Runorodeoon.

Runorodeon pysyvillä sivuilla julkaisen jatkossa mm. edelliset runokokoelmani kokonaisuudessaan. Tällä hetkellä siellä on pieni esittelysivu ja runojani Patrick McDuffyn englanniksi kääntäminä. Lisäilen sivuja sitä mukaa kuin muilta töiltäni ehdin.

Albatrossi-blogi jatkuu normaalisti.

Toivotan kaikki lukijani tervetulleiksi tutustumaan Runorodeon tarjontaan! Olkaa hyvät ja kommentoikaa runoja ja muita tekstejä niissä viesteissä, joissa olen sen mahdollistanut. Kuulen erittäin mielelläni ajatuksista, joita runoni herättävät.

Tervetuloa runohepan kyytiin!

About Markus Jaaskelainen

Markus Jaaskelainen is a professional photographer specialising in corporate photography with a strong ability and passion in all areas, including portraits, architectural, events, products and stock photography. Since 2012, Markus has worked in his own company on numerous client projects. Markus' focus is on achieving the best results creatively while ensuring the customers needs are met every time.

One comment

  1. Ben

    Kuules runoratsastaja, millaiset suunnitelmat sulla on huhtikuussa? Mulla on koulusta breikkia ilmeisesti 7.4.-22.4 ja jossain valissa sita lomaa passais kylla hienosti matka Tasmanian meren sille puolelle! Milta kuulostaisi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: